Boek Rekenen op Herbestemming.

Het (Nationaal Programma Herbestemming en Sander Gelinck) hebben een boek gemaakt over herbestemmingen die ondanks de crisis wél zijn gelukt. De voor de hand liggende vraag voor die herbestemmingen is: ‘hoe hebben ze dat geflikt? En dan niet alleen de verhalen, maar ook het bewijs in de vorm van rekensommen achter het project.’

Rekenen op Herbestemming #ZW32 Lelystad zeilweg 32

Over het boek
De projecten bieden een blik op wat de nieuwe toekomst van het vastgoed lijkt te gaan worden: herbestemming en gebiedstransformatie als reguliere projectontwikkeling naast de noodzakelijke nieuwbouw. In het boek ‘Rekenen op herbestemming. Idee, aanpak en cijfers van 25 + 1 gerealiseerde projecten’ komen de initiatiefnemers aan het woord en geven een vrijpostige kijk in de ontwikkelkeuken en zijn – en dat is uniek – bereid de cijfers met de lezers te delen.

Met gepaste trots vermeld ik dat de ontwikkeling van de broedplaats ‪#‎ZW32‬ is opgenomen als succesvolle herbestemmingsproject in crisistijd.

Sander Gelinck schreef een blog over het boek: ‘De Steve Jobsen van herbestemming‘. Meer info over het boek vindt je op NAIbooksellers. Bestellen kan ook via FlevoBiebShop.

Woensdag 14 januari om 20.00u is de boekpresentatie in Pakhuis De Zwijger. Meer info over het event tref je hier, de toegang is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *