Balistyling.com opent pop-up store in de Kroonpassage Lelystad

Lelystad – Vanaf maart is Lelystad een heuse pop-up store rijker. Online winkel BaliStyling.com opent op 1 maart de deuren van haar allereerste pop-up store in de Kroonpassage te Lelystad. Na de feestelijk opening kunnen consumenten er tot en met zaterdag 2 april terecht voor de nodige inspiratie op het gebied van woonaccessoires en styling advies.

“In 2011 zijn we gestart in Lelystad en begonnen met online verkoop van onze woonaccessoires. Inmiddels hebben we in alle Loods5 winkels een verkoopunit, leveren we aan steeds meer winkels en ook op de grote consumentenbeurzen zijn we inmiddels een bekend gezicht. Zelf zijn we woonachtig en met het magazijn gevestigd in Lelystad en daarom willen we meer naamsbekendheid in Lelystad krijgen. Het starten van een Pop-Up store is dan ook een logische keuze. En als het goed bevalt vestigen wij ons wellicht in het stadshart van Lelystad”; aldus Lonneke Mouw, eigenaar van BaliStyling.com.

Bali Styling Makelpunt pop-up store Bali Styling Makelpunt pop-up store
Uitgebreid assortiment woonaccessoires
In deze tijdelijke winkel wil BaliStyling.com de aandacht vestigen op haar nieuwe voorjaarscollectie en uitgebreid assortiment. Bali Styling biedt exclusieve meubels, lampen en woonaccessoires die net je interieur of tuin bijzonder maken. Aan de hand van eigen ideeën en smaakvolle ontwerpen wordt de collectie samengesteld en zelf op Bali ingekocht.
Styling advies
Elke dag is het team van BaliStyling.com aanwezig om styling advies te geven over je huis, tuin of bedrijf. Er worden gelijk tips gegevens om je interieur/tuin net die extra Schwung te geven. Voor een uitgebreid styling advies kun je tegen betaling een afspraak maken. We kijken dan naar het kleurgebruik en hoe de woonruimte en de meubels beter tot zijn recht kunnen komen, we gaan dan ook helpen met inkopen en inrichten van je huis of terras.
Openingstijden en meer informatie
De BaliStyling pop-up store is van dinsdag 1 maart tot en met zaterdag 2 april geopend van 9:30 tot 18:00 (op maandag vanaf 13.00u). Op de donderdag is de winkel geopend van 9:30 tot 21:00.

De pop-up store van BaliStyling.com is tot stand gekomen met bemiddeling van het ReBuild.nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *