Footweartoday.nl opent een winkel in De Promesse

Lelystad – Online winkel Footweartoday.nl opent begin mei de deuren van haar nieuwe winkel in De Promesse te Lelystad. Na de feestelijk opening kunnen consumenten er terecht voor een uitgebreid assortiment dames- en herenschoenen.

footweartoday promesse lelystad footweartoday promesse lelystad

“In 2014 zijn we gestart met de online verkoop van onze producten. Inmiddels hebben we in een winkel geopend in Apeldoorn en starten we in Lelystad met onze tweede fysieke vestiging. In onze schoenenwinkel tref je een ruim aanbod van trendy schoenen en laarzen voor dames en heren van bekende merken zoals G-star, Diesel en Gaastra. Daarnaast verkopen we thee, stationery en groenplanten”; aldus Ramona Soeliman, eigenaar van Footweartoday.nl.

Online verkoop gecombineerd met fysieke verkoop
Onze webshop Footweartoday.nl combineert online winkelen en shoppen in de winkelstraat. Naast de verkoop in de winkel kan je ook terecht in de online shop van Footweartoday.nl. Daar zie je direct of jouw favoriete paar op voorraad is in de winkel. Ook is het mogelijk om items te reserveren, zodat je ze altijd kan passen als je langskomt. En ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Afhalen kan nu ook tijdens openingstijden in de winkel.

“Heb je leuke schoenen gezien in de winkel maar is je maat onverhoopt niet op voorraad? Dan bestellen we hem via de webwinkel en worden de bestelde producten naar je thuis bezorgd.“

Openingstijden en meer informatie
Footweartoday.nl is geopend van 10:00 tot 18:00 (op maandag vanaf 13.00u). Op de donderdag is de winkel geopend tot 21:00 en op zaterdag tot 17.00u.

Deze transactie kwam tot stand door bemiddeling van MakelpuntLelystad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *